KURUMLARIMIZ

 

NEDEN PLATİN EĞİTİM SAĞLIK KOLEJİ ?
 
OKULUN KONUMU
 
Çorum Anadolu Lisesi yanında bulunan ve Okul amaçlı yapılmış binasında eğitim veren okulumuz Şehir merkezinde olmasının avantajlarını sunmaktadır.
Öğrencilerin kendi imkanları ile ve güvenli bir şekilde okula geliş- gidişlerinin yanında servis ve yemek ücretleri açısından tasarruf etmelerini de sağlayacaktır.
 
 
YURT VE YEMEK OLANAKLARI
 
Şehir merkezi dışından gelecek öğrencilerimize Okulumuzun anlaşmalı Kız ve Erkek Öğrenci yurtlarında ekonomik barınma ve yemek hizmeti sunulmaktadır.
İsteyen tüm öğrencilerimize okulumuzun yemekhane ve kafeteryası açıktır.
 
 
OKUL-DERSHANE İŞBİRLİĞİ
 
Okulumuzda öğrencilerimize meslek eğitiminin yanında AKADEMİK DESTEK amacı ile Platin Eğitim kurumları bünyesin de bulunan Sınav Dershanesi işbirliği ile ÜÇRETSİZ DERSHANE PROGRAMI uygulanmaktadır. Sınav Dershanesin de kullanılan tüm kitap,dergi Test ve Deneme 
sınavları vb. dokümanlar öğrencilerimize ücretsiz verilecektir.
 
Bu program ile öğrencilerimizin YGS/LYS sınavlarına hazırlanırken ek bir mali yük altına girmesi önlendiği gibi ek zaman ayırmadan Sınavlara hazırlanması sağlanmaktadır.
 
4 yıl sonra mesleği elinde olan öğrencilerimize Özel sektörün yanında Devlet Memurluğuna geçebilmeleri için yine bünyemizde bulunan YARGI AKADEMİ işbirliği ile KPSS hazırlık kursları ÜCRETSİZ verilmektedir.
 
BURS İMKANI  VE KAYIT
 
Okulumuzda yapılacak burs sınavı ve SBS sonuçlarına göre çeşitli oranlarda burslar verilmektedir. 
Burslar dört yıl sürelidir.
 
Okulumuzda Sağlık personeli çocuklarına % 5 burs imkanı sağlanacaktır.
Okulumuza kayıt için SBS Puan zorunluluğu yoktur.